Firma

Selskapet heter Alla Visum i Sverige AB (også "Alla Visum", "vi" Selskapet "), registrert i Stockholm, Sverige, med registreringsnummer 556857-1987.

Vi er godkjent av det cubanske konsulatet til å utstede turistvisum (turist-kort) til søkerne.

Priser og betaling

Prisene inkluderer mva. I tilfeller der det oppstår ekstra kostnader, vil det bli angitt i handlekurven før betaling. Oppgitte priser er totalprisen inkludert skatter til staten og vår service.

Vi forbeholder oss retten til å endre våre priser.

Levering

Vi fokuserer på å kunne tilby den korteste mulige leveringstid, og i de fleste tilfeller skjer det innen én virkedag. Hvis søknaden din er ufullstendig eller inneholder feil, vil det ta lengre tid. Vi anbefaler at søknad sendes minst to uker før avreise, helst tidligere. Husk at levering av post kan ta lengre tid.

Leveringstidene vi viser til på våre nettsider, er kun til informasjon og er ikke garantert. I noen tilfeller vil behandlingstiden være lenger.

Kontroller ditt visum

Når du har mottatt ditt visum, bør du sjekke at all informasjon er riktig. Hvis det er feil i det, vennligst kontakt oss umiddelbart.

Ikke-betalte søknader

Vi begynner først å behandle søknaden når hele betalingen er mottatt.

Kundedata

Alla overholder Visum den svenske personbeskyttelses lov (PUL), som regulerer hvordan kundenes personopplysninger må brukes. Vi lagrer kun kundedata for å levere produkter fra Alla Visa. Vi vil aldri dele informasjon om kunden med en tredjepart uten kundens samtykke. Vi lagrer aldri informasjon om kredittkort

Returnerte bestillinger

Retur av bestillinger fakturerer vi et gebyr på 250 SEK

Minimumsalder

Alle som søker gjennom Alla Visum skal være minst 18 år på tidspunktet for bestilling

Salg utenfor Sverige

Vi sender visum til nesten hvor som helst i verden. Hvis ditt land ikke er oppført, ta gjerne kontakt med oss for ytterligere assistanse.

Visumsøknader og angrerett

Et visum i ditt navn er en skreddersydd tjeneste. Derfor er det ingen angrerett, og alle salg er endelige etter betaling. Imidlertid har du mulighet for å be om annullering av kjøpet og få pengene tilbake før vi har startet behandlingen av søknaden din. Det er ikke mulig å avbryte når vi har begynt å gjennomgå søknaden. Hvis du søker ved en feiltakelse, vennligst kontakt oss snarest mulig etter betaling.

Les mer om forbrukerrettigheter på EU-kommisjonens hjemmeside http://ec.europa.eu/consumers/index_en.htm

 

Angrerett i henhold til Forbruker Beskyttelses loven

Søknader som sendes til vårt kontor (ikke på nett) behandles umiddelbart, og det er ikke mulig å kansellere et visum som allerede er utstedt.

Hvis du blir nektet visum

Det er sjelden at man blir nektet visum. Men det kan skje, og i disse tilfellene vil vi, hvis mulig, refundere deg for kjøpet, men vi kan ikke garantere det.

Tvister om vilkår

Hvis våre vilkår på engelsk kan forstås annerledes enn i andre språk, er det den engelske versjonen som er gjeldende.

Annet

Alla Visum er ikke ansvarlig for, inkludert men ikke begrenset til, forsinkelser i levering, videre behandling eller andre ting som er av økonomisk belastning for kunden.

Alla Visum (cuba.eu) forbeholder seg retten til å endre informasjonen, ikke kun i form av priser, produktbeskrivelser og vilkår uten forutgående varsel.

Kontaktdetaljer

Adresse:

Alla Visum
Box 7145
103 87 Stockholm
Sverige

Besøksadresse:

Kungsgatan 37
Stockholm

Telefon: + 46-8-53332060
Org.nummer: 556857-1987
MVA-nummer: SE556857198701