Firma

Firmaet hedder Alla Visum in Sverige AB (også ”Alla Visum”, ”vi”, Firmaet”), registreret i Stockholm, Sverige, med registreringsnummer 556857-1987.

Vi er autoriserede af det cubanske konsulat til at udstede turistvisum (turistkort) til ansøgere.

Priser og betaling

Priserne er inklusiv moms. I tilfælde af ekstra omkostninger til forsendelse eller lignende, vil det blive angivet i indkøbskurven inden betaling. De angivne priser er den totale pris inklusiv afgift til staten og vores service.

Vi reserverer retten til at ændre vores priser.

Levering

Vi har stor fokus på at kunne tilbyde den kortest mulige leveringstid, og i de fleste tilfælde sker det indenfor en arbejdsdag. Hvis din ansøgning er ufuldstændig eller rummer fejl, vil det tage længere. Vi anbefaler dig at indsende din ansøgning mindst to uger før afrejse, helst tidligere. Husk at levering med post kan tage længere.

De leveringstider, vi angiver på vores hjemmeside, er vejledende og ikke garanterede. I enkelte tilfælde kan behandlingstiden være længere.

Kontroller dit visum

Når du har modtaget dit visum, bør du kontrollere, at alle informationerne på visummet er korrekte. Hvis der er fejl, bedes du kontakte os omgående.

Ikke-betalte ansøgninger

Vi begynder først at behandle ansøgningen, når hele betalingen er modtaget.

Kundedata

Alla Visum overholder den svenske personbeskyttelseslov (PUL), som regulerer, hvordan kundernes personlige data må anvendes. Vi gemmer kun kundedata med henblik på at levere produkter fra Alla Visum. Vi vil aldrig dele informationer om kunden med tredjepart uden kundens samtykke. Vi gemmer aldrig informationer om kreditkort.

Returnerede ordrer

Ved returnering af ordrer opkræver vi et gebyr på 250 SEK.

Minimumsalder

Alle som ansøger gennem Alla Visum skal være mindst 18 år ved ordretidspunktet.

Salg udenfor Sverige

Vi sender visum til næsten alle steder i verden. Hvis dit land ikke er på listen, er du velkommen til at kontakte os for yderligere assistance.

Visumansøgninger og fortrydelsesret

Et visum i dit navn er en skræddersyet service. Derfor er der ingen fortrydelsesret, og alle salg er endelige efter betaling. Du har dog muligheden for at bede om annullering af købet og få pengene tilbage, inden vi er begyndt på behandling af din ansøgning. Det er ikke muligt at annullere, når vi først er begyndt at behandle ansøgningen. Hvis du ansøger ved en fejl, bedes du kontakte os så hurtigt som muligt efter betalingen.

Læs mere om forbrugerrettigheder på Europa-Kommissionens hjemmeside http://ec.europa.eu/consumers/index_en.htm

Ret til fortrydelse ifølge forbrugerbeskyttelsesloven

Ansøgninger, der er indleveret til vores kontor (ikke online) behandles omgående, og det er ikke muligt at annullere et visum, der allerede er udstedt.

Hvis du nægtes et visum

Det er sjældent, at man bliver nægtet et visum. Det kan dog ske, og i disse tilfælde vil vi om muligt refundere dig for købet, men vi kan ikke garantere det.

Tvister om vilkår

Hvis vores vilkår på engelsk kan forstås anderledes end på andre sprog, er det den engelske version, som er gældende.

Øvrigt

Alla Visum er ikke ansvarlig for, inklusiv men ikke kun for, leveringsforsinkelser, yderligere behandling eller andre ting, som er til økonomisk last for kunden.

Alla Visum (cuba.eu) reserverer retten til at ændre på informationer, ikke kun med hensyn til priser, produktbeskrivelser samt vilkår uden forudgående varsel.

Kontaktdetaljer

Adresse:

  • Alla Visum
  • Box 7145
  • 103 87 Stockholm
  • Sverige

Besøgsadresse:

  • Kungsgatan 37
  • Stockholm

 

Telefonnummer:  +46-8-53332060

Org.nummer:  556857-1987

VAT-nummer:  SE556857198701