Yhtiö

Yrityksen koko nimi on Alla Visum in Sverige AB (myös “Alla Visum”, “me”, “yritys”), rekisteröity Tukholmassa, Ruotsissa. Rekisterinumero on 556857-1987.

Toimintamme on valtuuttanut Kuuban konsulaatti ja meillä on lupa antaa viisumeja niitä hakeville henkilöille.

Hinnat ja maksutapa

Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Joissain tapauksissa hintaan voidaan lisätä toimitus,- tai muita kuluja ja se näkyy ennen maksutapahtumaa ostoskorissa. Näkyvät hinnat ovat kokonaishintoja ja ne sisältävät valtion maksut sekä palvelupalkkiomme.

Yhtiöllämme on oikeus muuttaa hintoja.

Toimitus

Pyrimme aina toimittamaan tilaukset perille mahdollisimman nopeasti ja usein postitamme ne jo saman työpäivän aikana. Jos hakemusessasi on virheitä tai se on täytetty väärin, tilauksen käsittely kestää kauemmin. Suosittelemme, että lähetät viisumihakemuksesi vähintään kaksi viikkoa ennen matkan alkua. Muistathan, että posti kulkee usein kauemmin kuin odotettua.

Kotisivuillamme ilmoitetut toimitusajat ovat arvioita ja emme takaa niiden paikkaansapitävyyttä. Yksittäisissä tapauksissa toimitus voi kestää arvioitua aikaa kauemmin.

Tarkista viisumisi

Kun olet vastaanottanut viisumisi, varmistu että kaikki sen sisältämät tiedot ovat oikein. Jos huomaat epäselvyyksiä tai virheitä, ota meihin yhteyttä.

Maksamattoman tilauksen vaateet

Otamme hakemukset käsittelyyn sen jälkeen, kun ne on maksettu kokonaisuudessaan.

Asiakastiedot

Kaikkien viisumien osalta noudatetaan Swedish Personal Data Act (PUL) ehtoja, jotka määrittävät kuinka asiakkaiden tietoja tulee käyttää ja käsitellä. Tallennamme tiedot vain saadaksemme tilattua tuotteita Alla Visumilta. Emme koskaan jaa hallussamme olevia asiakastietoja kolmansille osapuolille ilman asiakkaan hyväksyntää. Emme koskaan tallenna luottokorttitietoja.

Lunastamatta jääneet tilaukset

Meille palautuneista toimituksista veloitamme 26 euroa

Ikäraja

Viisumin tilaajan tulee olla tilatessaan vähintään 18 vuotias.

Myynti Ruotsin ulkopuolelle

Postitamme tilaukset lähes mihin maahan tahansa. Jos asuinmaasi ei ole tilauskaavakkeen listalla, pyydämme ottamaan meihin yhteyttä lisätietojen saamiseksi.

Viisumihakemus sekä harkinta-aika

Nimellesi tilattu viisumi on osa erikoispalvelua. Tämän takia siihen sovelletaan harkinta-aikaa – kaikki maksetut tilaukset ovat peruuttamattomia. Voit pyytää peruuttamaan tilauksesi ennen kuin olemme ehtineet aloittaa sen käsittelyn ja saat rahasi takaisin kokonaisuudessaan. Jos tilaus on jo käsittelyssä, sitä ei voi enää peruuttaa. Jos hakumuksessasi on virhe, pyydämme ottamaan meihin yhteyttä mahdolisimman pian maksetun tilauksen esittämisen jälkeen.

Lue lisää asiakkaan oikeuksista Euroopan Komission nettisivuilta http://ec.europa.eu/consumers/index_en.htm

Peruutusoikeus kuluttajasuojalain mukaan

Toimistoomme lähetettyjen hakemuksien (ei nettihakemukset) käsittely aloitetaan välittömästi, eikä valmiina olevaa viisumia voi peruuttaa.

Jos sinulle ei myönnetä viisumia

On todella harvinaista, jos sinulle ei myönnetä viisumia. Se on kuitenkin mahdollista ja niissä tapauksissa palautamme mahdollisuuksien mukaan rahasi takaisin. Emme voi kuitenkaan taata sitä.

Ehtojen tulkitseminen

Jos käyttöehdoissamme on eroavaisuuksia englannin ja muiden kielien välillä, englanniksi olevat käyttöehdot pätevät.

Muuta

Alla Visum ei vastaa toimitusten viivästymisistä, lisätyöstä tai muista asiakkaalle mahdollisesti taloudellista vahinkoa aiheuttavista seikoista.

Alla Visum (cuba.eu) pidättää itselleen oikeuden muuttaa mitä tahansa tietoa, hintoja, tuoteselosteita tai ehtoja ilman ennakkovaroitusta.

Yhteystiedot

Osoite:

  • Alla Visum
  • Box 7145
  • 103 87 Stockholm
  • Sweden

Käyntiosoite:

  • Kungsgatan 37
  • Stockholm

 

Puhelin:  +46-8-53332060

Rekisterinumero:  556857-1987

VAT-numero:  SE556857198701